Wie zijn wij en wat doen wij…

Ik ben Gerjan Koes inmiddels, na een periode van 15 jaar verslaafd te zijn geweest, 4 jaar clean/ nuchter. De afgelopen 2 jaar ben ik actief geweest voor Stichting Voorkom verslavingspreventie. Door heel Nederland scholen bezoeken en daar mijn levensverhaal vertellen. In het begin lastig maar na verloop van tijd ontwikkelde ik een passie en genoot ervan dat de verhalen bleven hangen bij de jeugd en dat er zichtbaar veranderingen optraden bij sommige. Een blik achter de verslaving en dieper gaan welke gevolgen dat gehad heeft. De schade in je hoofd en gedrag/emoties.

Maar je staat voor de klas en je gaat weer weg. Ik kreeg steeds meer het verlangen om meer te gaan doen in mijn eigen directe omgeving. En ben dit gaan doen, inmiddels
-verschillende groepen gehad bij verschillende kerken.
-Noordik Vroomshoop Kerstviering +/- 600 leerlingen super gaaf
-En mag weer komen om dieper te gaan en voor de klas verder te delen.
-En inmiddels al een aantal jongeren die we op regelmatige basis opzoeken. Voor raad/daad en ondersteuning.
– In mijn vriendenkring die ik de afgelopen jaren weer opgebouwd heb, zitten meerdere ervaringsdeskundigen die met verschillende verslavingsproblematieken jarenlang verslaafd zijn geweest.

Een breed levensverhaal die we graag overal willen delen en avonden willen verzorgen voor de jongeren. Waar we kunnen helpen we graag!!2